Feelgood & Glow | Leiden
15085
page,page-id-15085,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

Leiden

Massage Leiden

 

Het menselijk lichaam telt meer dan 600 spieren. Elke spier heeft zijn eigen samenstelling van verschillende types spiervezels. Uit welk type vezels een spier bestaat, is afhankelijk van de functie van die spier. Niet elke spier gebruiken wij dagelijks intensief. Bij het beoefenen van sport kunnen sommige spieren te zwaar worden belast waardoor spierpijn ontstaat. Een massage Leiden is een manier om uw spieren beter te laten doorbloeden zodat ze sneller kunnen herstellen. Massage Leiden biedt verschillende behandelingen voor uw spieren. De behandelingen bij Feelgood Marloes Hansen richten zich op het gehele lichaam. Daarnaast zijn er speciale behandelingen mogelijk voor mensen met een sportblessure of klachten in het nek- en schoudergebied.

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor voor wat gerichter advies.

 

Massage Leiden bij nek- en schouderklachten

 

Stress leidt bij veel mensen tot het onbewust aanspannen van spieren. Vooral het gebied rond de nek, schouders en rug kan zeer pijnlijk aanvoelen als gevolg van spanning en stress. Het gevolg van deze onbewuste spieraanspanning is vaak hoofdpijn en het aannemen van een verkeerde houding. Een massage Leiden bij Feelgood Marloes Hansen gericht op het nek- en schoudergebied duurt 30 minuten. Tijdens deze massage Leiden ligt de intensiteit hoog waardoor knopen in de spier aangepakt kunnen worden. Na de massage zult u een ontspannen gevoel hebben in het nek- schoudergebied waardoor u zich beter kunt bewegen en uw hoofdpijn zal afnemen.

 

Sportmassage Leiden bij sportblessures

 

Een sportblessure kan het gevolg zijn van te intensief trainen, een verkeerde houding tijdens het trainen of het overslaan van de warming up. Daarnaast kan u natuurlijk ook een klein ongeluk overkomen tijdens het trainen zoals een misstap waardoor u “door uw enkel” gaat. De behandelingen bij sportmassage Leiden zijn gericht op sportblessures aan de benen en armen. Tijdens de sportmassage wordt een hoge intensiteit bereikt waardoor de doorbloeding in de spieren wordt gestimuleerd. Deze betere doorbloeding zorgt voor een sneller herstel van de aangedane spier. Een goede sportmassage in Leiden ondergaat u bij Feel Good – Marloes Hansen.

 

 

Massage van het hele lichaam bij massage Leiden

 

Een heerlijke ervaring is het laten masseren van het gehele lichaam. Met een lage intensiteit maar hoge druk op de spieren ervaart u een ontspannen gevoel. Een massage van een uur is gebruikelijk waarna u zich als herboren zult voelen. Tijdens de massage Leiden voor het gehele lichaam wordt extra aandacht besteed aan borst en rug en het hoofd. De doorbloeding in de spieren zal toenemen waardoor het lymfesysteem wordt aangesproken. Door de toename van de hormonen oxytocine en endorfine vermindert stress en wordt het geluksgevoel gestimuleerd.

 

 

Massage Leiden en hotstone massage

 

De massage voor het hele lichaam kan ook worden gegeven met het gebruik van hete stenen. Stenen houden de warmte goed vast en dan met name lava- of basaltstenen. Door de extra warmte die de stenen afgeven aan de spieren kunnen deze nog beter ontspannen. Ook eventuele knopen in de spieren worden op deze manier nog beter gevonden en tegelijkertijd behandeld. Een hotstone massage Leiden duurt ongeveer 75 minuten. Een heerlijke ervaring met een stress verlagend en spier herstellend resultaat.

 

Bij Feelgood Marloes Hansen kunt u gebruik maken van een 10 rittenkaart met als voordeel dat u de tiende massage Leiden niet hoeft te betalen. Neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op.

Marloes-hansen-feelgood-massage
klacht-massage-feel-good-marloes-hansen
feel-good-marloes-hansen
Marloes-hansen-feel-good