Massage Leiden

Massage Leiden

 

Het menselijk lichaam telt meer dan 600 spieren. Elke spier heeft zijn eigen samenstelling van verschillende types spiervezels. Uit welk type vezels een spier bestaat, is afhankelijk van de functie van die spier. Niet elke spier gebruiken wij dagelijks intensief. Bij het beoefenen van sport kunnen sommige spieren te zwaar worden belast waardoor spierpijn ontstaat.

 

Navigeer over de webpagina door op onderstaande onderwerpen te klikken. Wij geven u allereerst informatie over de meest geboekte massages in onze praktijk.

 

 

Bij Feelgood Marloes Hansen kunt u terecht voor een massage in Leiden. Een Massage in Leiden is een manier om uw spieren beter te laten doorbloeden zodat ze sneller kunnen herstellen. Tijdens deze Massage in Leiden heeft u de keuze uit verschillende behandelingen voor uw spieren. De behandelingen bij Feelgood Marloes Hansen richten zich op het gehele lichaam. Daarnaast zijn er speciale behandelingen mogelijk voor mensen met een sportblessure of klachten in het nek- en schoudergebied. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor gericht advies.

 

MASSAGE IN LEIDEN BIJ NEK- EN SCHOUDERKLACHTEN

Stress leidt bij veel mensen tot het onbewust aanspannen van spieren. Vooral het gebied rond de nek, schouders en rug kan zeer pijnlijk aanvoelen als gevolg van spanning en stress. Het gevolg van deze onbewuste spieraanspanning is vaak hoofdpijn en het aannemen van een verkeerde houding. Een massage in Leiden bij Feelgood Marloes Hansen is gericht op de nek- en schoudergebied en de behandeling duurt 30 minuten. Tijdens deze massage in Leiden ligt de intensiteit hoog waardoor knopen in de spier aangepakt kunnen worden. Na de massage zult u een ontspannen gevoel hebben in het nek- schoudergebied waardoor u zich beter kunt bewegen en uw hoofdpijn zal afnemen. Naast stress kan het natuurlijk ook voorkomen dat de pijn ontstaat vanuit een verkeerde houding zonder dat hier stress bij komt kijken. Zelfs een verkeerde beweging kan al voor pijnlijke klachten zorgen. Het is dan ook erg belangrijk dat er rekening gehouden wordt met een juiste slaaphouding en de totale lichaamshouding om de klachten zoveel mogelijk te voorkomen. Ook sporten en voldoende dagelijkse beweging helpt bij het voorkomen van klachten.

 

SPORTMASSAGE IN LEIDEN BIJ SPORTBLESSURES

Een sportblessure kan het gevolg zijn van te intensief trainen, een verkeerde houding tijdens het trainen of het overslaan van de warming up en cooling down. Daarnaast kan u natuurlijk ook een klein ongeluk overkomen tijdens het trainen zoals een misstap waardoor u “door uw enkel” gaat. De behandelingen bij Feelgood Marloes Hansen, sportmassage in Leiden zijn gericht op sportblessures aan de benen en armen. Tijdens de sportmassage wordt een hoge intensiteit bereikt waardoor de doorbloeding in de spieren wordt gestimuleerd. Deze betere doorbloeding zorgt voor een sneller herstel van de aangedane spier. Vooral wanneer u een echte sportfanaat bent is het fijn dat uw blessure of spierpijn snel verholpen wordt. Ook wanneer u geen last heeft van pijnlijke klachten kan een sportmassage ideaal zijn voor u begint met het sporten. De spieren en de doorbloeding van de spieren komen hierdoor opgang. Een goede sportmassage in Leiden ondergaat u bij Feel Good – Marloes Hansen.

 

 

 

Stress leidt bij veel mensen tot het onbewust aanspannen van spieren. Vooral het gebied rond de nek, schouders en rug kan zeer pijnlijk aanvoelen als gevolg van spanning en stress.

 

MASSAGE VAN HET HELE LICHAAM BIJ MASSAGE LEIDEN FEELGOOD

Een heerlijke ervaring is het laten masseren van het gehele lichaam. Met een lage intensiteit maar hogedruk op de spieren ervaart u een ontspannen gevoel. Een massage van een uur is gebruikelijk waarna u zich als herboren zult voelen. Tijdens de massage in Leiden voor het gehele lichaam wordt extra aandacht besteed aan borst en rug en het hoofd. De doorbloeding in de spieren zal toenemen waardoor het lymfesysteem wordt aangesproken. Door de toename van de hormonen oxytocine en endorfine vermindert stress en wordt het geluksgevoel gestimuleerd.

 

HOTSTONE MASSAGE

De massage voor het hele lichaam kan ook worden gegeven met het gebruik van hete stenen. Stenen houden de warmte goed vast en dan met name lava- of basaltstenen. Door de extra warmte die de stenen afgeven aan de spieren kunnen deze nog beter ontspannen. Ook eventuele knopen in de spieren worden op deze manier nog beter gevonden en tegelijkertijd behandeld. Een hotstone massage in Leiden duurt ongeveer 75 minuten. Een heerlijke ervaring met een stress verlagend en spier herstellend resultaat.

 

FEELGOOD MARLOES HANSEN MEER DAN RELAXEN ALLEEN

Naast het brede aanbod in verschillende soorten massages bieden wij ook gezichtsbehandelingen aan in Leiden. Wanneer u heeft genoten van een heerlijke ontspanningsmassage wilt u misschien gelijk een gezichtsbehandeling ondergaan, voor een ultiem relaxed gevoel. Wij werken uitsluitend met het merk DR. Hauschka, dit merk bevat natuurzuivere ingrediënten. Bij Feelgood Marloes Hansen heeft u de keuze uit de volgende behandelingen:

 

 • Een basisbehandeling
 • Een uitgebreide behandeling
 • Klassieke DR. Hauschka behandeling
 • Een Tienerbehandeling gericht op jongeren.
 • Diverse harsbehandelingen

 

DE VOORDELEN VAN EEN MASSAGE

Een massage is vooral erg relaxend en wordt als ontspanning ervaren, maar het ondergaan van een massage is ook nog eens hartstikke gezond! Bent u benieuwd welke voordelen u kan ervaren met een massage? Lees dan hieronder verder over de voordelen:

 

 • Het verminderen van stress
 • Stimuleert het gevoel van geluk d.m.v. de aanmaak oxytocine
 • Het verhogen van de weerstand
 • Stimuleert de doorbloeding en hierdoor komen voedingsstoffen op de juiste plek terecht
 • Ontknoopt onderdelen van het lichaam (pijnpunten)
 • Het verbeteren van de balans tussen lichaam en geest
 • Geeft nieuwe en frisse energie
 • Geeft u even een moment voor uzelf

 

Bij Feelgood Marloes Hansen vinden wij het belangrijk dat u tevreden bent en geniet van de aangeboden massage in Leiden. Wij houden dan ook rekening met uw wensen en luisteren ook naar u tijdens de behandeling. Ieder persoon reageert anders op een massage, voor de één zijn bepaalde handelingen gevoeliger dan bij een ander persoon. Wij houden hier dus ook rekening mee en u kunt dit ten allen tijden aangeven. Feelgood Marloes Hansen, zorgt voor een ultieme ervaring en ontspanning tijdens de massagebehandeling.

 

PRIJZEN EN RITTENKAART

Heeft u interesse in één van onze diverse massages in Leiden en wilt u graag weten wat de kosten per behandeling zijn? Dan kunt u hier klikken voor een overzicht van de behandelingen en de bijbehorende kosten evenals tijdsduur. Bij Feelgood Marloes Hansen kunt u gebruik maken van een 10 rittenkaart met als voordeel dat u de tiende massage in Leiden niet hoeft te betalen. Ben je een student? Dan ontvang je op vertoon van een studentenpas 10% korting. Heerlijk toch? Na die zware tentamenweken!

 

CONTACT

Voor het maken van een afspraak dient u van tevoren te reserveren. Voor het inplannen van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen of het contactformulier invullen. Als u een vraag heeft kunt u tevens vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn gevestigd in Leiden, wilt u een impressie van onze salon? Klik dan hier en bekijk onze praktijk voor uw massage in Leiden.

 

 

 

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Maak direct een afspraak voor een sport- of ontspanningsmassage