Ontspanningsmassage

Hele lichaamsmassage

Bij de hele lichaamsmassage wordt er aandacht gegeven aan de ontspanning van alle extremiteiten, de rug, de borst en het hoofd. In tegenstelling tot sportmassages ligt hier de intensiteit van het masseren laag, maar de druk die wordt uitgeoefend hoog. Hierdoor wordt de doorbloeding gestimuleerd, het lymfesysteem sneller aangesproken en de hoeveelheid endorfine en ocytocine (hormonen) verhoogd. Oftewel, deze massage vermindert stress en nog beter: het stimuleert het geluksgevoel!
duur: 60 minuten prijs: €37,50

 

Stevige rug-, nek- en schoudermassage

Bij de stevige rug-, nek- en schoudermassage wordt er specifiek aandacht gegeven aan de rugmusculatuur, de nek musculatuur en de schouderregio. Verhoogde spierspanning in deze drie regio’s kan leiden tot verschillende vormen van hoofdpijn en een verkeerde houding (ontwijkend pijngedrag).
Bij deze massage ligt de intensiteit hoger en de druk dieper, waardoor eventuele knopen/triggerpoints aangepakt kunnen worden.
duur: 30 minuten prijs: €20,-

 

Hotstone massage

De hotstone massage is een hele lichaamsmassage waar gebruik gemaakt wordt van stenen. De stenen die voor deze massage gebruikt worden zijn over het algemeen lava of basaltstenen. Dit is een hard en ijzerhoudend vulkanisch gesteente van hoge dichtheid. Ze houden daarom de warmte goed vast.
De stenen komen uit rivierbeddingen of zee, in elk geval hebben ze hun vorm door de natuur gekregen en niet machinaal en komen uit energierijke gebieden. Door de warmte van de stenen kunnen de spieren nog beter ontspannen en kunnen eventuele knopen/triggerpoints sneller verholpen worden.
duur: 75 minuten prijs: €42,50

 

Rittenkaarten

Voor tien behandelingen betaalt u er negen.
– Hele lichaamsmassage €337,50
– Stevige rug-, nek- en schoudermassage €180,-
– Hotstone massage €382,50

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met mij op.