Over ons

Over Marloes

Mijn naam is Marloes Hansen en ik woon samen met mijn vriend en zoontje(s) in Voorschoten. In 2010 heb ik mijn diploma sportmassage/EHBO gehaald en in 2013 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute aan de hogeschool van Leiden.

Sinds augustus 2013 is Feelgood Marloes Hansen een feit. Voornamelijk gefocust op sport- en ontspanningsmassages en fysiotherapie.

In 2019 heb de opleidingen Behandelprotocol bij Burn-out klachten en EMB bloedtest afgerond en in juli 2020 ben ik afgestudeerd tot Orthomoleculair therapeut en heb ik daarnaast nog de opleiding orthomoleculair specialist: Hormonen afgerond.

Omdat ik vaak in de praktijk mensen hoorde over “vage” klachten, werd het voor mij echt duidelijk dat je lichaam en geest niet kan loskoppelen. Ik wist dat het zelfherstellend vermogen van het lichaam sterk is, indien je het de juiste ingrediënten geeft om te kunnen herstellen. Ik wilde naar oorzaken van lichamelijke klachten opzoek, ipv alleen symptoombestrijding uitvoeren.  De enige oplossing was terug gaan naar de oorsprong en studeren wat voeding, beweging, ontspanning en een goede mindset voor iemand met medische gezondheidsklachten kan betekenen. Zonder dat hier enige medicatie aan te pas zou komen.

Waar ik blij van word is mensen begeleiden naar een gezond lichaam en gezonde leefstijl zonder gezondheidsklachten.  Ik ben er 100% van overtuigd dat dit valt of staat met een gezond voedingspatroon, de balans tussen ontspanning en inspanning en de juiste mindset.

Over Anne

Mijn naam is Anne Mullink en ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt. In oktober 2020 heb ik de studie bedrijfskunde afgerond, maar toch past het leven binnen de sport meer bij mij. Het contact met mensen, het feit dat je mensen kan helpen en vooral kan begeleiden naar de beste versie van hen zelf, want laat ik beginnen dat de beste versie van jezelf niet betekent: Maatje 34.

De beste versie van jezelf, is jezelf aan kunnen kijken in de Spiegel en je mooi voelen, goed in je vel, fit en vitaal. Bij het component inspanning en beweging is precies waar ik je bij ga helpen.

Even terug naar wie ik ben. Ik heb jarenlang op hoog niveau gehockeyd. Helaas ben ik getroffen door een blessure aan mijn enkels en zal hockey voor mij niet meer mogelijk zijn. Vanaf dat moment ben ik mij gaan verdiepen in de fitness wereld en ben ik er letterlijk in opgezogen. Na een opleiding en heel wat cursussen verder mag ik mijzelf dan ook een ervaren Personal Trainer noemen, die jou gaat helpen om samen met jou je gevormde doelen te bereiken.

Feelgood zal samen met jou werken aan het complete plaatje, want je goed voelen is niet alleen bewegen en sporten, dat zit in zoveel meer. Denk aan goede voeding, ontspanning maar ook het op pijl houden van je vitamine en minerale status. We leven nu eenmaal in een maatschappij waarbij veel druk op ons allen ligt, hard werken, druk sociaal leven, een gezin en dan ook nog tijd voor jezelf vrij maken. HELP!

Wat maakt mij nu anders dan de zoveel andere Personal Trainers? Allereerst ben ik super enthousiast en heb ik ook een goed luisterend oor. Verder kom ik aan huis, ja je leest het goed. Jouw eigen IN-HOUSE personal trainer (regio Den Haag, Voorschoten, Wassenaar en Leiden). Dat betekent sportkleren aan, trainen en meteen erna kunnen douchen om je werkzaamheden weer op te pakken. Op deze manier win je een hoop tijd en train je in een vertrouwde omgeving,

En onthoud, trainen voor een doel is hard werken! Leer het proces te omarmen en je gaat een gigantisch Feelgood gevoel krijgen!

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.