Wie ben ik

Over Marloes

 

Marloes Hansen.
Geboren op 24 januari 1992.

In juni 2010 het diploma sportmassage, sportverzorging en EHBO behaald.

 

Met dit diploma ben ik 2 jaar werkzaam geweest bij wellnesscenter Babassu Skin & Spa, te Leiden. Mijn werkzaamheden bestonden uit het geven van ontspanningsmassages, hotstone massages en hamam behandelingen. Met mijn eigen praktijk heb ik helaas niet de mogelijkheid om een hamam behandeling aan te bieden.

 

Sinds juli 2013 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Leiden als fysiotherapeute.

 

Sinds augustus 2013 heb ik mijn eigen praktijk opgericht. Tijdens mijn studies sportmassage en fysiotherapie ben ik erachter gekomen dat de combinatie van beide mij heel erg aanspreekt. Zo heb ik bij het geven van een massage de juiste anatomische kennis om een massage gericht te kunnen aanbieden en kan ik uit een snel anamnese problematiek herkennen die eerder staan voor het fysiotherapeutische vlak. Door deze snelle herkenning kunnen klachten eventueel makkelijker verholpen worden.

Heeft u vragen? Neem dan contact met mij op.